-
1
Temporal perception of astringency and sweetness in red wine
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
Effect of viscosity, temperature and pH on astringency in cranberry juice
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Bitterness and astringency of grape and wine polyphenols
Veröffentlicht in Australian journal of grape and wine research
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Comparison of bitterness of caffeine and quinine by a time-intensity procedure
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
14
Effects of viscosity on the bitterness and astringency of grape seed tannin
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Astringency and bitterness of selected phenolics in wine
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
19
-
20