-
1
Estimation of casein from total protein in commingled milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
-
3
Digestibility of Liquid Whey by Steers and Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
B-Complex Vitamin Content of Cheddar Cheese
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
Whey Ricotta Cheese Manufactured from Fluid and Condensed Whey
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
7
Pollution Load of Cottage Cheese Whey and Wash Waters1
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
8
-
9
Heat-sensitive Inhibitor(s) Produced in Poor Quality Raw Milk1
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
10
Nominations for Officers of the American Dairy Science Association
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
-
12
Towards the optimisation of direct laser acceleration
Veröffentlicht in New journal of physics
VolltextArtikel -
13
-
14
Magnetic reconnection between colliding magnetized laser-produced plasma plumes
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
15
-
16
Magnetic Signatures of Radiation-Driven Double Ablation Fronts
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
17
Measuring magnetic flux suppression in high-power laser–plasma interactions
Veröffentlicht in Physics of plasmas
VolltextArtikel -
18
-
19
Filamentation instability of counterstreaming laser-driven plasmas
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
20