-
1
-
2
-
3
Fate of enniatins and deoxynivalenol during pasta cooking
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Occurrence of Alternaria toxins in food products in The Netherlands
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
6
A straightforward method to determine flavouring substances in food by GC–MS
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
Alternaria toxins and conjugates in selected foods in the Netherlands
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
8
-
9
Emerging Issues on Tropane Alkaloid Contamination of Food in Europe
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Occurrence of tropane alkaloids in food
Veröffentlicht in EFSA supporting publications
VolltextArtikel -
14
-
15
Assessment of human exposure to fumonisin B1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20