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Colorimetric Estimation of Lactose and Its Hydrolytic Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Effect of Alcohols on Lactose Solubility
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Use of Milk Derivative, Lactose, in Other Foods
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Factors Influencing Lactose Crystallization
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Acid Hydrolysis of Lactose in Whey Versus Aqueous Solutions
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Acid-Catalyzed Hydrolysis of Lactose in Whey and Aqueous Solutions
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Changes During Acid Hydrolysis of Lactose
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Influence of sucrose on the mutarotation velocity of lactose
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Adsorption of Diacetyl by Lactose and Other Sugars
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Seasonal Changes in Interrelationships among Milk Constituents1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Interrelationships of Milk Constituents1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Influence of Sucrose on the Mutarotation Velocity of Lactose1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Changes in Milk Proteins Treated with Hydrogen Peroxide1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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