-
1
-
2
Eggs, serum cholesterol, and coronary heart disease
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Thoracic surgeons and their surgical practice
Veröffentlicht in The Journal of thoracic and cardiovascular surgery
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Studies on Salting and Drying Fish. II. Dynamic Aspects of the Salting of Fish
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
Some Observations on Bacterial Thermal Death Time Curves
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
15
-
16
Thermal Inactivation of Newcastle Disease Virus
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
17
Effect of temperature on radiosensitivity of Newcastle disease virus
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
18
-
19
Kinetics of the Thermal Inactivation of Type E Clostridium botulinum Toxin
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
20
Effect of Repeated Irradiation on Various Characteristics of Salmonella
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel