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ERRATUM: NEW EMISSION-LINE STARS IN OH CLOUDS
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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FOURTEEN NEW PECULIAR STARS
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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HD 99002: A NEW δ SCUTI-TYPE STAR
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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HD 90386: A NEW SHORT-PERIOD VARIABLE STAR
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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HR 6684: A NEW BETA CEPHEI-TYPE VARIABLE STAR
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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AN UNUSUAL EMISSION OBJECT AND A NEW S STAR
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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NEW METALLIC-LINE A STARS
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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A NEW UBV COMPARISON OF M67 AND HYADES STARS
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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NEW EMISSION-LINE STARS IN OH CLOUDS
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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FAINT NEW WOLF-RAYET STARS IN CARINA
Veröffentlicht in Publications of the Astronomical Society of the Pacific
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Skoda, J., u. H. Skodová: Molecular Genetics. An Outline for Food Chemists and Biotechnologists. Developments in Food Science, Vol. 14. Elsevier Science Publishers, Amsterdam–Oxford–New York–Tokyo 1987. 212 pages, 81 fig., 10 tables, hard cover, US $ 84.50/ Dfl. 190.‐ Available from: Elsevier Sc. Publ., Sara Burgerhartstr. 25, 1055 KV Amsterdam, or Elsevier Sc. Publ. Co. Inc., P.O. Box 882, Madison Square ISBN 0–444–995000–5
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Skoda, J., u. H. Skodová: Molecular Genetics. An Outline for Food Chemists and Biotechnologists. Developments in Food Science, Vol. 14. Elsevier Science Publishers, Amsterdam-Oxford-New York-Tokyo 1987. 212 pages, 81 fig., 10 tables, hard cover, US $ 84.50/ Dfl. 190.- Available from: Elsevier Sc. Publ., Sara Burgerhartstr. 25, 1055 KV Amsterdam, or Elsevier Sc. Publ. Co. Inc., P.O. Box 882, Madison Square ISBN 0-444-995000-5
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Mercier, Ch., u. C. Cantarelli (Hrsg.): “Pasta And Extrusion Cooked Foods ‐ Some Technological and Nutritional Aspects” (Teigwarenprodukte und extrudierte Lebensmittel ‐ Einige technologische und ernährungsphysiologische Gesichtspunkte). Band 1, Tecnoalimenti Food Technology And Nutrition Series, Elsevier Appl. Science Publ., London — New York 1986. 199 Seiten, zahlr. Tabellen, Zeichnungen und Abbildungen, £ 25.00
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