-
1
Natural yeast flora of different varieties of grapes used for wine making in India
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
2
Solubilization of fish proteins using immobilized microbial cells
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
3
Bacterial spoilage profiles to identify irradiated fish
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
HYGIENIZATION OF INDIAN CHICKEN MEAT BY IONIZING RADIATION
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
8
-
9
Stimulation of Macrophages by Lipopolysaccharide of Vibrio parahaemolyticus
Veröffentlicht in MICROBIOLOGY and IMMUNOLOGY
VolltextArtikel -
10
-
11
A NOTE: POLYVALENT RADIOVACCINE AGAINST SALMONELLA
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
12
-
13
Elimination of Salmonella from frozen shrimp by gamma radiation
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Radicidation for elimination of salmonellae in frog legs
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
Radiovaccine of S. Typhimurium Cells
Veröffentlicht in International journal of radiation biology
VolltextArtikel -
19
The nature of toxins produced by Bacillus cereus BIS-59
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
20
ELIMINATION OF SALMONELLA FROM FROZEN SHRIMP BY GAMMA RADIATION
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel