-
1
-
2
-
3
-
4
Identifying Physiological Stress Biomarkers for Prediction of Pork Quality Variation
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Effects of Selected Essential Oils on Listeria monocytogenes in Biofilms and in a Model Food System
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
-
11
Using Essential Oils to Reduce Yersinia enterocolitica in Minced Meat and in Biofilms
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The Safety and Quality of Sous Vide Food
Veröffentlicht in Meat technology (Belgrade. Online)
VolltextArtikel -
17
-
18
Analysis of Beef Meat Quality in a Slaughterhouse in Raska District
Veröffentlicht in Meat technology (Belgrade. Online)
VolltextArtikel -
19
INULIN AS A PREBIOTIC AND FAT REPLACER IN MEAT PRODUCTS
Veröffentlicht in Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa
VolltextArtikel -
20