-
1
-
2
-
3
Accelerated Stability Studies of Microencapsulated Anhydrous Milk Fat
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Thermal decomposition of some phenolic antioxidants
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
Volatile components of the frying process
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Effect of relative humidity on lipid oxidation in freeze-dried emulsions
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
12
Effect of relative humidity on lipid oxidation in freezedried emulsions
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
13
-
14
A technique for monitoring the quality of used frying oils
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
15
Chemical changes in lipids produced by thermal processing
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
16
Role of milk fat globule membrane in autoxidation of milk fat
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
-
18
Oxidative interactions of cholesterol in the milk fat globule membrane
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
19
Reaction mechanisms in the radiolysis of fats: a review
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20
Oxidative interactions of cholesterol with triacylglycerols
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel