-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Effect of Stirring on Heat Coagulation of Egg in Cookery
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
7
-
8
Studies on the Cooking of Sweet Potato by Combination Range
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
9
-
10
Cookery of Dried Beans Cooking Method of Kidney Beans
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
11
Effect of Calcium Citrate and Lemon Juice on Whole Rye Flour Added Bread
Veröffentlicht in Science of Cookery
VolltextArtikel -
12
Variation and Distribution of Temperatures in Gas-Ovens
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
13
-
14
Variation and Distribution of Temperatures in Convection-Oven
Veröffentlicht in Science of Cookery
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20