-
1
Technology for Apple Pomace Utilization within a Sustainable Development Policy Framework
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Impact of Various Vacuum Impregnation Methods on Viability of Cereal Grains
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
5
Analysis of Selected Physicochemical Properties of Commercial Apple Juices
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Application of Freezing and Thawing in Apple (Malus domestica) Juice Extraction
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Effect of Extraction Method and Thermosonication on Apple Juice Quality
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
14
Modeling of rheological properties of cloudy apple juice using master curve
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Enzymatic activity of fungi isolated from crops
Veröffentlicht in Postȩpy dermatologii i alergologii
VolltextArtikel