-
1
Occurrence of Bacillus cereus and Yersinia enterocolitica in South African retail meats
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
2
Centralised bulk pre-packaging of fresh pork retail cuts in various gas atmospheres
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
The influence of different centralised pre-packaging systems on the shelf-life of fresh pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
-
5
Microbiology of beef carcass surfaces [Spoilage organisms]
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Effects of electrical and mechanical stunning methods on meat quality in ostriches
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
Some neural and behavioural aspects of electrical and mechanical stunning in ostriches
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
11
-
12
The incidence of Listeria in processed meats in South Africa
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Effect of electrical and mechanical stunning methods on meat quality in ostriches
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20