Treffer
1 - 11
von
11
für Suche '
NISKAKOSKI, ANNI KATRIINA
'
Weiter zum Inhalt
VuFind
Zwischenablage:
0
in der Auswahl
(Voll)
Anmeldung über Ihre Einrichtung
Bootstrap
Reg_test
TUM
GatewayBayern
Rvk
reg_uni
Standard Theme
Mobile Theme
thws
Layout
Englisch
Deutsch
Sprache
OPAC
OPACplus
Stichwort
Titel
Verfasser
Schlagwort
Suchen
Erweitert
Suchergebnisse - NISKAKOSKI, ANNI KATRIINA
Treffer
1 - 11
von
11
für Suche '
NISKAKOSKI, ANNI KATRIINA
'
, Suchdauer: 0,51s
Treffer weiter einschränken
Sortieren
Relevanz
Nach Datum, absteigend
Verfasser
Titel
1
A method for improving the proteinaceous fibre structure of a textured vegetable protein product, methods of controlling the mouthfeel of a textured protein, and textured vegetable...
von
ITKONEN, Maija
,
JIANG, Zhongqing
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
2
METHOD OF MANUFACTURING A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT AND A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT COMPRISING A PLANT BASED PROTEINACEOUS BINDER INGREDIENT, A PLANT BASED PR...
von
ITKONEN, Maija
,
SILVEN, Maria Ilona
,
JIANG, Zhongqing
,
KOLEHMAINEN, Alejandra
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
3
Method of manufacturing a formed meat-replacement food product, a formed meat-replacement food product, a plant based proteinaceous binder ingredient, and a method for manufacturin...
von
Itkonen, Maija
,
KOLEHMAINEN, Alejandra
,
Jiang, Zhongqing
,
SILVEN, Maria
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
,
Liu, Jingwei
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
4
METHOD OF MANUFACTURING A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT AND A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT COMPRISING A PLANT BASED PROTEINACEOUS BINDER INGREDIENT, A PLANT BASED PR...
von
ITKONEN, Maija
,
SILVEN, Maria Ilona
,
JIANG, Zhongqing
,
KOLEHMAINEN, Alejandra
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
5
A METHOD FOR IMPROVING THE PROTEINACEOUS FIBRE STRUCTURE OF A TEXTURED VEGETABLE PROTEIN PRODUCT, METHODS OF CONTROLLING THE MOUTHFEEL OF A TEXTURED PROTEIN, AND TEXTURED VEGETABLE...
von
ITKONEN, Maija
,
JIANG, Zhongqing
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
6
A METHOD FOR IMPROVING THE PROTEINACEOUS FIBRE STRUCTURE OF A TEXTURED VEGETABLE PROTEIN PRODUCT, METHODS OF CONTROLLING THE MOUTHFEEL OF A TEXTURED PROTEIN, AND TEXTURED VEGETABLE...
von
ITKONEN, Maija
,
JIANG, Zhongqing
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
7
A method for improving the proteinaceous fibre structure of a textured vegetable protein product, methods of controlling the mouthfeel of a textured protein, and textured vegetable...
von
ITKONEN, Maija
,
JIANG, Zhongqing
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
8
METHOD OF MANUFACTURING A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT AND A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT COMPRISING A PLANT BASED PROTEINACEOUS BINDER INGREDIENT, A PLANT BASED PR...
von
JIANG, ZHONGQING
,
KOLEHMAINEN, ALEJANDRA
,
SILVEN, MARIA ILONA
,
MCCORMICK, SAMUEL
,
NISKAKOSKI, ANNI KATRIINA
,
LIU, JINGWEI
,
ITKONEN, MAIJA
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
9
METHOD OF MANUFACTURING A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT AND A FORMED MEAT-REPLACEMENT FOOD PRODUCT COMPRISING A PLANT BASED PROTEINACEOUS BINDER INGREDIENT, A PLANT BASED PR...
von
ITKONEN, Maija
,
SILVEN, Maria Ilona
,
JIANG, Zhongqing
,
KOLEHMAINEN, Alejandra
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
10
Method of manufacturing a formed meat-replacement food product, a formed meat-replacement food product, a plant based proteinaceous binder ingredient, and a method for manufacturin...
von
Itkonen, Maija
,
KOLEHMAINEN, Alejandra
,
SILVEN, Maria
,
Jiang, Zhongqing
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
,
Liu, Jingwei
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
11
A METHOD FOR IMPROVING THE PROTEINACEOUS FIBRE STRUCTURE OF A TEXTURED VEGETABLE PROTEIN PRODUCT, METHODS OF CONTROLLING THE MOUTHFEEL OF A TEXTURED PROTEIN, AND TEXTURED VEGETABLE...
von
ITKONEN, Maija
,
JIANG, Zhongqing
,
LIU, Jingwei
,
MCCORMICK, Samuel
,
NISKAKOSKI, Anni Katriina
Volltext bestellen
Patent
In die Zwischenablage
Aus der Zwischenablage entfernen
Zu den Favoriten
Gespeichert in:
Suchwerkzeuge:
RSS-Feed abonnieren
Diese Suche als E-Mail versenden
Suche speichern
Zurück
Treffer weiter einschränken
Seite wird neu geladen, wenn Filter aktiviert oder ausgeschlossen wird.
Eingrenzen
Online Resources
11 Treffer
11
Format
Patents
11 Treffer
11
Schlagworte
Foods Or Foodstuffs
11 Treffer
11
Human Necessities
11 Treffer
11
Phosphatide Compositions For Foodstuffs
11 Treffer
11
Protein Compositions For Foodstuffs
11 Treffer
11
Their Treatment, Not Covered By Other Classes
11 Treffer
11
Working-Up Proteins For Foodstuffs
11 Treffer
11
Foods, Foodstuffs, Or Non-Alcoholic Beverages, Not Covered Bysubclasses A23B - A23J
2 Treffer
2
Preservation Of Foods Or Foodstuffs, In General
2 Treffer
2
Their Preparation Or Treatment, E.g. Cooking, Modification Ofnutritive Qualities, Physical Treatment
2 Treffer
2
Erscheinungsjahr
Von:
Bis:
Quelle
Esp@Cenet
11 Treffer
11