-
1
Factors Affecting Dimethyl Trisulfide Formation in Wine
Veröffentlicht in FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Humanization of chicken monoclonal antibody using phage-display system
Veröffentlicht in Molecular immunology
VolltextArtikel -
5
Yeast cell lysis enhances dimethyl trisulfide formation in sake
Veröffentlicht in Journal of bioscience and bioengineering
VolltextArtikel -
6
-
7
Phenolic Compounds and Phenolic Flavor in Sake
Veröffentlicht in JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
VolltextArtikel -
8
Stable production of recombinant chicken antibody in CHO-K1 cell line
Veröffentlicht in Biologicals
VolltextArtikel -
9
Expression vectors for chicken–human chimeric antibodies
Veröffentlicht in Biologicals
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20