-
1
Short‐range airborne transmission of expiratory droplets between two people
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel -
2
-
3
Protected zone ventilation and reduced personal exposure to airborne cross-infection
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Dispersal of exhaled air and personal exposure in displacement ventilated rooms
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel -
9
-
10
Quality control of computational fluid dynamics in indoor environments
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Electronic nose: New tool in modelling the ripening of Danish blue cheese
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
16
Potential of biobased materials for food packaging
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
17
-
18
Measuring the exhaled breath of a manikin and human subjects
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel -
19
Differentiation of Closely Related Fungi by Electronic Nose Analysis
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Influence of air stability and metabolic rate on exhaled flow
Veröffentlicht in Indoor air
VolltextArtikel