-
1
Assessing Consumer Willingness to Pay for Nutritional Information Using a Dietary App
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Consumer perception of sustainable practices in dairy production
Veröffentlicht in Agricultural and food economics
VolltextArtikel -
7
European Consumers' Willingness to Pay for Red Meat Labelling Attributes
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
8
-
9
Exploring organic consumer preferences for dried pasta
Veröffentlicht in Economia agro-alimentare (Online)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Consumer motivations in the purchase of organic food: A means-end approach
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
15
-
16
Using eye-tracking as an aid to design on-screen choice experiments
Veröffentlicht in Journal of choice modelling
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Organic Food Quality and Safety Perception Throughout Europe
Veröffentlicht in Journal of food products marketing
VolltextArtikel