-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
ON THE YELLOWTAIL OIL-IX: SPHINGOLIPID IN MEAT
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
7
ON THE YELLOWTAIL OIL-X: CEREBRONE SULFURIC ESTER IN MEAT
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
8
ON THE YELLOWTAIL OIL-V: CEPHALIN AND SPHINGOLIPID IN PYLORIC APPENDAGES
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
9
-
10
Antioxidative Activity of Extracts from Hop (Humulus lupulus L.)
Veröffentlicht in Journal of Japan Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
On the Yellowtail Oil. III: On the Compound Lipids in Liver
Veröffentlicht in Journal of Japan Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
12
ON THE YELLOWTAIL OIL-VIII: CEPHALIN IN MEATS
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
13
ON THE YELLOWTAIL OIL-VI: ACETONE-SOLUBLE LIPID IN MEATS
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
14
ON THE YELLOWTAIL OIL-VII: LECITHIN IN MEATS
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
15
Studies on Lipids of Barracuda, Sphyraena pinguis
Veröffentlicht in Journal of Japan Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20