-
1
Immobilization of yeast cells by adhesion to glass surface using polyethylenimine
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
2
-
3
Sterilization of ground prepacked Indian spices by gamma irradiation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Ocimum basilicum seeds as a pellicular support for immobilizing enzymes
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
10
-
11
Regulation of the arginine dihydrolase pathway in Clostridium sporogenes
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
12
-
13
Effect of modifying agents on immobilized alcohol dehydrogenase
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
14
-
15
A New Method for Aflatoxin-Free Storage of Agricultural Commodities
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Immobilization of microbial cells in hen egg white
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
19
-
20
The involvement of phenolics and phytoalexins in resistance of potato to soft rot
Veröffentlicht in Potato research
VolltextArtikel