-
1
Color Stability, Lipid Stability, and Nutrient Composition of Red and White Veal
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Solubilization of iron in cereals by milk and milk fractions [Corn, wheat, and oats]
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
Protective Effect of Milk on Mineral Precipitation by Na Phytate
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
A research note. Protective effect of milk on mineral precipitation by Na phytate
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
Silicon detector dark matter results from the final exposure of CDMS II
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
EAACI Guidelines on allergen immunotherapy: IgE‐mediated food allergy
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
18
Systems vaccinology of the BNT162b2 mRNA vaccine in humans
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
-
20