-
1
-
2
-
3
-
4
Editorial on the Special Issue “Non-Thermal Technologies in Food Science”
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
5
-
6
Ultrasound as pre-treatment for drying of pineapple
Veröffentlicht in Ultrasonics sonochemistry
VolltextArtikel -
7
Changing Ready-to-Drink Coffee Aroma Using Dielectric Barrier Discharge Plasma
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
8
-
9
Ultrasound as pre-treatment for drying of fruits: Dehydration of banana
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Drying of Exotic Tropical Fruits: A Comprehensive Review
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Influence of Dielectric Barrier Discharge Plasma Treatment on Corn Starch Properties
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Impact of Spray Drying on the Properties of Grape Pomace Extract Powder
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
19
-
20