-
1
Thermodynamics of moisture sorption in melon seed and cassava
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Some engineering properties of locust bean seed
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
Sorption Equilibrium and Thermodynamic Characteristics of Soya Bean
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
Some Physical Properties of Balanites Aegyptiaca Nuts
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
Moisture dependence of thermal properties of sheanut kernel
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
Development and performance tests of a sheanut cracker
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
Thermodynamics of moisture sorption in sesame seed
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Moisture sorption isotherms of sorghum malt at 40 and 50 °C
Veröffentlicht in Journal of stored products research
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20