-
1
-
2
Chia seeds (Salvia hispanica L.): A therapeutic weapon in metabolic disorders
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
3
Nutritional and therapeutic potential of sunflower seeds: a review
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
4
Effect of adding Aloe vera jell on the quality and sensory properties of yogurt
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Potential protective properties of flax lignan secoisolariciresinol diglucoside
Veröffentlicht in Nutrition journal
VolltextArtikel -
8
Nutritional and end‐use perspectives of sprouted grains: A comprehensive review
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
9
-
10
Lactoferrin (LF): a natural antimicrobial protein
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Nutritional and ethnomedicinal scenario of koumiss: A concurrent review
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20