-
1
PROOXIDANT AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF ROSMARINIC ACID
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Long-lasting treatment effect of rituximab in MuSK myasthenia
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
4
Enzymatic and chemical oxidation of trihydroxylated phenols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Rearing of Octopus vulgaris paralarvae: Present status, bottlenecks and trends
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
8
-
9
Tyrosinase inactivation in its action on dopa
Veröffentlicht in Biochimica et biophysica acta. Proteins and proteomics
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Numerical simulation of air discharged in subcooled water pool
Veröffentlicht in Nuclear engineering and technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Effect of calcium content in the corn flour on RVA profiles
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
18
Antipsychotics as environmental pollutants: An underrated threat?
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
19
-
20