-
1
Surface Microflora of Four Smear-Ripened Cheeses
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
2
Diversity and Control of Spoilage Fungi in Dairy Products: An Update
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Antifungal Microbial Agents for Food Biopreservation-A Review
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Microbial Interactions within a Cheese Microbial Community
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Microbiota associated with commercial dry-aged beef in France
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Microbiota Associated with Dromedary Camel Milk from Algerian Sahara
Veröffentlicht in Current microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20