-
1
-
2
-
3
Autochthonous starter culture selection for Salame Piemonte PGI production
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
Surface Microflora of Four Smear-Ripened Cheeses
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
5
-
6
Microbiota Associated with Dromedary Camel Milk from Algerian Sahara
Veröffentlicht in Current microbiology
VolltextArtikel -
7
Diversity and Control of Spoilage Fungi in Dairy Products: An Update
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Antifungal Microbial Agents for Food Biopreservation-A Review
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
Microbial Interactions within a Cheese Microbial Community
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20
Microbiota associated with commercial dry-aged beef in France
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel