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How to make foods safer – genetically modified foods
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
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Scientific Opinion on Dietary Reference Values for carbohydrates and dietary fibre
Veröffentlicht in EFSA journal
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Scientific Opinion on Dietary Reference Values for water
Veröffentlicht in EFSA journal
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8
Scientific Opinion on the Tolerable Upper Intake Level of vitamin D
Veröffentlicht in EFSA journal
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9
Scientific Opinion on establishing Food‐Based Dietary Guidelines
Veröffentlicht in EFSA journal
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10
Scientific Opinion on the Tolerable Upper Intake Level of calcium
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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15
Scientific Opinion on principles for deriving and applying Dietary Reference Values
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
16
Scientific Opinion on lactose thresholds in lactose intolerance and galactosaemia
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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18
Labelling reference intake values for n‐3 and n‐6 polyunsaturated fatty acids
Veröffentlicht in EFSA journal
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