-
1
Characterization of the swelling of starch doughs during extrusion
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Modeling the average shear rate in a co-rotating twin screw extruder
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
3
Rheological modeling of potato flour during extrusion cooking
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Edoxaban versus Warfarin in Patients with Atrial Fibrillation
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
12
-
13
Testican-2 Is Associated with Reduced Risk of Incident ESKD
Veröffentlicht in Journal of the American Society of Nephrology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Integrated Proteogenomic Characterization across Major Histological Types of Pediatric Brain Cancer
Veröffentlicht in Cell
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20