-
1
Potential Use of Marine Seaweeds as Prebiotics: A Review
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
Animal-Origin Prebiotics Based on Chitin: An Alternative for the Future? A Critical Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
The Human Gut Virome and Its Relationship with Nontransmissible Chronic Diseases
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
Probiotics as a Possible Strategy for the Prevention and Treatment of Allergies. A Narrative Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Probiotic Effects against Virus Infections: New Weapons for an Old War
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
Complementary Methods to Improve the Depuration of Bivalves: A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Food Environment and Its Effects on Human Nutrition and Health
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
A2 Milk: New Perspectives for Food Technology and Human Health
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Editorial: From sea to fork: novel seafood and effects on human health
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
18
-
19
Phytochemical Constituents, Antimicrobial Properties and Bioactivity of Marine Red Seaweed
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20