-
1
Presence of mycotoxins in ready-to-eat food and subsequent risk assessment
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Presence of aflatoxin M1 in pasteurized milk from Morocco
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
5
Early virological failure with cabotegravir/rilpivirine
Veröffentlicht in Journal of antimicrobial chemotherapy
VolltextArtikel -
6
Pyrolysis and combustion of electronic wastes
Veröffentlicht in Journal of analytical and applied pyrolysis
VolltextArtikel -
7
-
8
Occurrence of deoxynivalenol and T-2 toxin in bread and pasta commercialised in Spain
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Surveillance of pesticide residues in fruits from Valencia during twenty months (2004/05)
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Aflatoxins levels in dried fruits and nuts from Rabat-Salé area, Morocco
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
17
Simple liquid chromatography assay for analyzing ochratoxin A in bovine milk
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Determination of ochratoxin A in maize bread samples by LC with fluorescence detection
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel