-
1
Presence of mycotoxins in ready-to-eat food and subsequent risk assessment
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
2
-
3
Presence of aflatoxin M1 in pasteurized milk from Morocco
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
4
Occurrence of deoxynivalenol and T-2 toxin in bread and pasta commercialised in Spain
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Surveillance of pesticide residues in fruits from Valencia during twenty months (2004/05)
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Determination of ochratoxin A in maize bread samples by LC with fluorescence detection
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
11
Simple liquid chromatography assay for analyzing ochratoxin A in bovine milk
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Exposure to patulin from consumption of apple-based products
Veröffentlicht in Food additives and contaminants
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20