-
1
The emergence of a new wintertime Arctic energy balance regime
Veröffentlicht in Environmental Research: Climate
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Tubular ice system for scale-up of progressive freeze-concentration
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
Scaling analysis on elasticity of agarose gel near the sol–gel transition temperature
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
-
8
Limiting partition coefficient in progressive freeze-concentration
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
PFG-NMR study for evaluating freezing damage to onion tissue
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Effect of Moisture on Hydrothermal Modification of Yam Dioscorea hispida Dennst Starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20