-
1
-
2
The role of herbs and spices in cancer prevention
Veröffentlicht in The Journal of nutritional biochemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Determinants of selenium status in healthy adults
Veröffentlicht in Nutrition journal
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Garlic and onions: their cancer prevention properties
Veröffentlicht in Cancer prevention research (Philadelphia, Pa.)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Impact of dietary components on NK and Treg cell function for cancer prevention
Veröffentlicht in Molecular carcinogenesis
VolltextArtikel -
12
-
13
Nutrigenomics, Vitamin D and Cancer Prevention
Veröffentlicht in Journal of nutrigenetics and nutrigenomics
VolltextArtikel -
14
-
15
Preclinical Perspectives on Garlic and Cancer
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Cancer stem cells: potential target for bioactive food components
Veröffentlicht in The Journal of nutritional biochemistry
VolltextArtikel -
19
Vitamin D and Cancer: Current Dilemmas and Future Needs
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
20
Bioactive Food Components and Cancer-Specific Metabonomic Profiles
Veröffentlicht in BioMed research international
VolltextArtikel