-
1
The efficacy of pulsed ultraviolet light processing for table and hatching eggs
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
2
-
3
Reduction of bacteria on pork carcasses associated with chilling method
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
4
-
5
Muscle characteristics only partially explain color variations in fresh hams
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
-
7
Subjective and objective evaluation of veal lean color
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Oxidative Stability and Sensory Attributes of Prerigor Cooked Beef Steak
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Case study: Production and consumer characteristics of pasture-fed beef
Veröffentlicht in Professional Animal Scientist
VolltextArtikel -
20
Production Characteristics of Pasture-Fed Beef
Veröffentlicht in Professional Animal Scientist
VolltextArtikel