-
1
Milk-based beverages obtained by Kombucha application
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Static turbulence promoter in cross-flow microfiltration of skim milk
Veröffentlicht in Desalination
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Kinetics of saccharose fermentation by Kombucha
Veröffentlicht in Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
VolltextArtikel -
9
Applying and influence of polymer materials for packaging dairy beverages
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
10
Primena i uticaj polimernih ambalaznih materijala na pakovanje mlecnih napitaka
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
11
The effect of turbulence promoter on cross-flow microfiltration of skim milk
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Novel trends in fermented dairy technology
Veröffentlicht in Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke
VolltextArtikel -
15
Fouling of inorganic membranes by adsorption of whey proteins
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
16