-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Building a unified Spanish food database according to EuroFIR specifications
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Assessment of food consumption, energy and protein intake in the meals offered in four Spanish nursing homes Evaluación del consumo de alimentos, ingesta de proteínas y energía en...
Veröffentlicht in Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral
VolltextArtikel -
13
Assessing risk screening methods of malnutrition in geriatric patients: Mini Nutritional Assessment (MNA) versus Geriatric Nutritional Risk Index (GNRI) Evaluación de los métodos d...
Veröffentlicht in Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral
VolltextArtikel -
14
-
15
Морфосинтаксичка обележја фразеологизама у српском језику
Veröffentlicht in Prilozi proučavanû jezika
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Effects of different antibiotics in the treatment of acute rhinosinusitis
Veröffentlicht in Acta stomatologica Naissi
VolltextArtikel -
19