-
1
-
2
-
3
-
4
Atomic Force Microscopy of Pea Starch: Origins of Image Contrast
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
5
The adsorption-desorption behaviour and structure function relationships of bile salts
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Rheological behaviour of aerated palm kernel oil/water emulsions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
Orogenic Displacement in Mixed β-Lactoglobulin/β-Casein Films at the Air/Water Interface
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
X-ray fibre diffraction studies of chitosan and chitosan gels
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Gelation of sugarbeet and citrus pectins using enzymes extracted from orange peel
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel