-
1
-
2
-
3
Least equivalent allowable differences in equivalence testing
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
4
-
5
Retronasal odor dependence on tastants in profiling studies of beverages
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Methods to analyse sensory profiling data—a comparison
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Permutation tests: are there differences in product liking?
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
On the triangle test with replications
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
18
-
19
6th Sensometrics Meeting, Dortmund, 31 July–2 August 2002
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
20
Comparing generalized procrustes analysis and statis
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel