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Quantitative Spatiotemporal Mapping of Lipid and Protein Oxidation in Mayonnaise
Veröffentlicht in Antioxidants
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Quantitative and Predictive Modelling of Lipid Oxidation in Mayonnaise
Veröffentlicht in Antioxidants
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Evaluation of PBN spin-trapped radicals as early markers of lipid oxidation in mayonnaise
Veröffentlicht in Food chemistry
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TEMPO/NaClO2/NaOCl oxidation of arabinoxylans
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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31 P NMR assessment of the phosvitin-iron complex in mayonnaise
Veröffentlicht in Magnetic resonance in chemistry
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Quantification of food polysaccharide mixtures by 1H NMR
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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TEMPO/NaClO 2 /NaOCl oxidation of arabinoxylans
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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31P NMR assessment of the phosvitin‐iron complex in mayonnaise
Veröffentlicht in Magnetic resonance in chemistry
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Quantification of food polysaccharide mixtures by 1 H NMR
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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