-
1
-
2
-
3
Use of steam at subatmospheric pressure to cook poultry parts
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Spoilage odors in poultry meat produced by pigmented and nonpigmented Pseudomonas
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
8
A HOT ACID TREATMENT FOR ELIMINATING SALMONELLA FROM CHICKEN MEAT
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
Microbiological examination of ingredients of eastern-type turkey rolls
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
10
-
11
Coliforms and Enterobacteriaceae isolates from selected foods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
12
-
13
Coliforms and Enterobacteriaceae Isolates from Selected Foods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Recovery of Salmonellae from Broiler Carcasses by Direct Enrichment
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20