-
1
-
2
Impact of Formulation and Saliva on Acid Milk Gel Friction Behavior
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
New insights into the interplay between codon bias determinants in plants
Veröffentlicht in DNA research
VolltextArtikel -
5
Validation of a large amplitude oscillatory shear protocol
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Explaining food texture through rheology
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
9
Tuber yield and processing traits of potato advanced selections
Veröffentlicht in Advances in horticultural science
VolltextArtikel -
10
Influence of various hydrocolloids on cottage cheese cream dressing stability
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
11
The effect of storage temperature on blue cheese mechanical properties
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20