-
1
MODELING OF COOKING AND COOLING PROCESSES OF TUNISIAN SALAMI
Veröffentlicht in Italian journal of food science
VolltextArtikel -
2
86 Gbit/s SiGe receiver module with high sensitivity for 160×86 Gbit/s DWDM system
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
3
86Gbit/s SiGe receiver module with high sensitivity for 16086Gbit/s DWDM system
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
4
86Gbit/s SiGe receiver module with high sensitivity for 160 x 86 Gbit/s DWDM system
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
5
86 Gbit/s SiGe receiver module with high sensitivity for 160 × 86 Gbit/s DWDM system
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20