-
1
Healthy Eating Patterns and Risk of Total and Cause-Specific Mortality
Veröffentlicht in JAMA internal medicine
VolltextArtikel -
2
Association Between Healthy Eating Patterns and Risk of Cardiovascular Disease
Veröffentlicht in JAMA internal medicine
VolltextArtikel -
3
Changes in Plant-Based Diet Quality and Total and Cause-Specific Mortality
Veröffentlicht in Circulation (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Feasibility pilot study of a Japanese teaching kitchen program
Veröffentlicht in Frontiers in public health
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Quality of Plant-Based Diet and Risk of Total, Ischemic, and Hemorrhagic Stroke
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
18
Plasma metabolite profiles related to plant-based diets and the risk of type 2 diabetes
Veröffentlicht in Diabetologia
VolltextArtikel -
19
-
20