-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
High-performance liquid chromatography of flavonoids in barley and hops
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
9
Properties of a Particulate Chitin Synthetase from Mucor rouxii
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
10
Lactic acid production in sweet worts
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
11
PHENOLIC ACIDS IN BEERS AND WORTS
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
12
Effects of Temperature Variation on the Fatty Acid Composition of Candida utilis
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
13
Control of ferulic acid and 4-vinyl guaiacol in brewing
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Chromatographic separation and automated analysis of flavanols
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
20