-
1
-
2
On the hydration of the phosphocholine headgroup in aqueous solution
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
3
-
4
Role of Water in Sucrose, Lactose, and Sucralose Taste: The Sweeter, The Wetter?
Veröffentlicht in ACS omega
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Structural Studies on the Hydration of l-Glutamic Acid in Solution
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
9
-
10
Trehalose in Water Revisited
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
11
Effects of lipid heterogeneity on model human brain lipid membranes
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
On the hydration of DOPE in solution
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
16
-
17
On the Structure of Liquid Hydrogen Fluoride
Veröffentlicht in Angewandte Chemie International Edition
VolltextArtikel -
18
Short-Range Interactions of Concentrated Proline in Aqueous Solution
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
19
-
20