-
1
-
2
Pancreatic duodenal homeobox-1, PDX-1, a major regulator of beta cell identity and function
Veröffentlicht in Diabetologia
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Heating Conditions and Bread-Making Potential of Substandard Flour
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
Effect of flour heating on dough rheology
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Oxido-reductases and lipases as dough-bleaching agents
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
Name that tune: identifying popular recordings from brief excerpts
Veröffentlicht in Psychonomic bulletin & review
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Wine yeast preferment for enhancing bread aroma and flavor
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20
Rapid evaluation of frozen and fresh doughs involving stress conditions
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel