-
1
-
2
-
3
-
4
Effect of accelerated aging on maize, sorghum, and sorghum meal
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Testa development in the caryopsis of Sorghum bicolor (L.) Moench
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
8
Cooking Characteristics and Quality of Noodles from Food Sorghum
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Determinants of Aggression in Nine-Banded Armadillos
Veröffentlicht in Journal of mammalogy
VolltextArtikel -
11
Influences on Activity Patterns in a Population of Nine-Banded Armadillos
Veröffentlicht in Journal of mammalogy
VolltextArtikel -
12
Microstructure changes in wheat flour tortillas during baking
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Functionality of rice and sorghum flours in baked tortilla and corn chips
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Changes in Corn and Sorghum During Nixtamalization and Tortilla Baking
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
Structural characteristics of steam-flaked sorghum
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
18
A ready-to-eat breakfast cereal from food-grade sorghum
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
19
Effects of processing conditions and sorghum cultivar on alkaline-processed snacks
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20
Seasonal and spatial trends in the detectability of leprosy in wild armadillos
Veröffentlicht in Epidemiology and infection
VolltextArtikel