-
1
-
2
Quantitative Measurement of Total Starch in Cereal Flours and Products
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
3
Novel approaches to the automated assay of β-glucanase and lichenase activity
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
4
Quantitative fluorometric assay for the measurement of endo-1,4-β-glucanase
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
5
Novel substrates for the measurement of endo-1,4-β-glucanase (endo-cellulase)
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Measurement of novel dietary fibers
Veröffentlicht in Journal of AOAC International
VolltextArtikel -
9
-
10
An improved enzymic method for the measurement of starch damage in wheat flour
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
11
Measurement of carbohydrates in grain, feed and food
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
12
-
13
Measurement of cereal α-amylase: A new assay procedure
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
14
Measurement of β-amylase in cereal flours and commercial enzyme preparations
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
15
-
16
Measurement of the content of limit-dextrinase in cereal flours
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Measurement of (1 to 3)(1 to 4)-beta-D-glucan in malt, wort and beer
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel