-
1
Growth of Lactic Acid Bacteria in Waste Waters of Vegetable-Processing Plants
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
2
-
3
Microbial spoilage of Mexican-style [tomato-base] sauces
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
4
Modification of the Processing Method for Home-Preservation of Tomato Juice
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
5
Blanching of white potatoes by microwave energy followed by boiling water
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Growth of Lactic Acid Bacteria in Waste Waters of Vegetable-Processing Plants
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
8
Rho GTPases in platelet function
Veröffentlicht in Journal of thrombosis and haemostasis
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Factor XII inhibition reduces thrombus formation in a primate thrombosis model
Veröffentlicht in BLOOD
VolltextArtikel -
12
-
13
Polyphosphate nanoparticles on the platelet surface trigger contact system activation
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Spatial distribution of factor Xa, thrombin, and fibrin(ogen) on thrombi at venous shear
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
Steps towards a therapeutic artificial intelligence
Veröffentlicht in Interdisciplinary science reviews
VolltextArtikel -
19
-
20