-
1
Perception of sugar-acid mixtures in lemon juice drink
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
2
Stimulus Range Influences Intensity and Hedonic Ratings of Flavour
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
3
Loss of neurons in the red nucleus after spinal cord transection
Veröffentlicht in Experimental neurology
VolltextArtikel -
4
The paired-comparison method as a simple different test [Sensory analysis]
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
5
-
6
Taste panel evaluation of pond-fattened school prawns Metapenaeus macleayi (Haswell)
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
7
-
8
Using classical psychophysics to determine ideal flavour intensity
Veröffentlicht in Journal of food technology
VolltextArtikel -
9
Sensory assessment of the shelf life of carbonated soft drinks
Veröffentlicht in Journal of food technology
VolltextArtikel -
10
time-temperature tolerance of frozen foods: sensory methods of assessment
Veröffentlicht in Journal of food technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20