-
1
Purification of the alliin lyase of garlic, Allium sativum L
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
AN ADENOSINE HYDROLASE FROM BRUSSELS SPROUTS
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Hypoǵravity-induced inhibition of CO2 production from amino acids in higher plants
Veröffentlicht in Experientia
VolltextArtikel -
8
-
9
Lack of homology between the alliin lyases of garlic and onion
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
10
Demonstration and characterization of cysteine sulfoxide lyase in the cruciferae
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Demonstration of aliinase in a protein preparation from onion
Veröffentlicht in Experientia
VolltextArtikel -
17
-
18
Non-identity of cystine lyase with β-cystathionase in turnip roots
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
19
Formate Oxidation by Particulate Preparations from Higher Plants
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
20